Strategii, Sisteme și Scheme pentru Loto Grecia Kino 20/80

Grecia Kino 20/80 este una dintre loteriile favorite jucate de români, datorită numărului extrem de mare de extrageri ce are loc zilnic, dar și cotelor oferite de casele de pariuri față de alte loterii. De fapt, aceasta este una dintre cele mai populare alegeri chiar și la nivel internațional pentru cei ce caută un mod rapid de a juca la loto și doresc o flexibilitate ridicată. După cum am explicat aici, Grecia Kino oferă posibilitatea jucătorilor de a alege numere între 1 și 80, fiind extrase 20 dintre acestea în mod aleator la fiecare 5 minute.

Mai jos vom acoperi câteva strategii de bază pentru începători, explicația sistemelor și câteva scheme pe care le poți juca.

Top 5 Strategii și sfaturi de bază

1. Alege casele de pariuri/cazinouri ce oferă cel mai mare payout posibil. Mulți nu știu că există o diferențe între cotele oferite de fiecare operator, ceea ce înseamnă că și potențialul câștig diferă. Spre exemplu, un pariu simplu pe 3 numere poate primi o cotă de 70 la un operator și 95 la altul. Asta înseamnă că la un pariu de 10 LEI, câștigul potențial este de 700 vs. 950 LEI, adică o diferență de 250 LEI. Înainte de toate, regula de bază (pe lângă faptul că trebuie să pariezi doar acea sumă de bani pe care ți-o permiți să o pierzi) este să comparăm cotele pentru ceea ce vrem să jucăm între toți operatorii și să o alegem pe cea mai mare.

bonusuri pariuri loto

2. Ai grijă la limitarea câștigurilor. Un alt lucru puțin cunoscut de jucătorii de loto este că nu are niciun rost să mergi pe un pariu ce are un câștig potențial mai mare decât cel oferit de un anumit operator. Spre exemplu, o casă de pariuri poate oferi un câștig maxim de 50.000 RON. În funcție de miză și combinație, trebuie să avem grijă să nu depășim acest câștig potențial cu pariul nostru, deoarece ne asumăm un risc de câștig mai mare decât trebuie (ce rost are să mergem pe o cotă mai riscantă ce ne poate oferi 80.000 RON câștig dacă vom primi doar 50.000 RON?). Astfel, consultă condiția legată de limitarea câștigurilor la operatorul tău înainte de a plasa un pariu.

3. Optează pentru un bonus. Majoritatea caselor de pariuri/cazinouri oferă bonusuri speciale, fie la înregistrare, fie special pentru loto. Astfel, poți primi 100% la primul depozit sau free bet-uri speciale pentru loterii (vei primi banii înapoi până la o anumită sumă dacă pierzi la început). Este important să consulți aceste oferte, dar și să ai grijă la condițiile de rulaj cu care vin (spre exemplu, un bonus de 500 RON la îrnegistrare, dar cu rulaj de 20x, ceea ce înseamnă că trebuie rulat de 20 de ori, va fi foarte greu de materializat).

4. Alege între 3 și 7 numere. Conform tabelului de probabilități, cele mai mari șanse sunt să nimerim 4 sau 5 numere. Având în vedere că payout-ul la un pariu simplu este de 125000x pentru 8 numere, dar niciun operator nu oferă în acest moment potențialul de a căștiga peste 100,000 RON, cel mai eficient ar fi să jucăm mai puțin de 8 numere, dar mai mult de 3.

5. Învață să joci pariind pe mize mici la început. Nu are niciun rost să riști prea mulți bani atunci când abia începi să joci Grecia Kino. Având în vedere că unii operatori mize atât de mici precum 1 RON, începe să pariezi 1-2 RON până înveți cum se joacă, care sunt probabilitățile de câștig și riscurile asumate. Compară cotele între operatori, vezi care e diferența între a juca mai mult cu sume mai mici (ex.: pariuri de 1 RON pe 20 extrageri față de pariuri de 10 RON pe 2-3 extrageri), iar apoi decide cu ce fel de pariu și miză ești cel mai comfortabil realizând faptul că loteria este totuși un joc de noroc și nu există câștiguri garantate.

Sisteme & Scheme

Acum că am acoperit câteva lucruri de bază, haideți să vedem ce scheme și sisteme sunt de obicei jucate și, apoi, cum să le personalizăm în funcție de dorințele noastre.

1. Schemă de 5 numere: cele mai rare 5 numere

O teorie a jucătorilor de loto este că numerele rare, denumite uneori și “reci”, sunt bine de jucat deoarece au șanse mai mare de a ieși la următoarele extrageri, fiind “timpul lor”. Ce e interesant e că nu sunt multe case de pariuri sau cazinouri ce oferă statistica numerelor rare, ci doar a celor frecvente. Dacă vom consulta pagina de statistici și site-urile recomandate acolo, putem afla ce numere nu ies atât de des și să pariem pe următoarea schemă:

Cele mai rare 5 numere timp de 5 extrageri consecutiv

sau

Cele mai rare 5 numere + combinațiile acestora formate adunând numere mai mici de 10 timp de Z extrageri consecutiv (unde Z = câte numere avem)

Spre exemplu, dacă avem cele mai rare 5 numere 3 7 46 60 și 78, vom inregra în sistemul nostru aceste 5 numere, dar și combinațiile posibile pe care le putem forma cu 5 și 9 (adică 37 și 73), ceea ce înseamnă că la final vom avea:

3 7 46 60 78 37 73

Astfel, vom paria de 7 ori consecutiv pe cele 7 numere de mai sus.

2. Schemă flexibilă în funcție de cele mai frecvente perechi de numere

Această schemă se bazează pe faptul că unele numere pot ies împreună destul de des. Spre exemplu, la momentul scrierii acestui articol cele mai frecvente 5 perechi de numere din ultimele 100 extrageri sunt următoarele:

32, 63
32, 57
13, 29
20, 47
9, 63

Schema este flexibilă deoarece perechile pot conține numere duplicate. În exemplul de mai sus, avem doar 8 numere unice (32, 63, 57, 13, 29, 20, 47 și 9), ceea ce este perfect, deoarece unele case fie oferă posibilitatea de a paria pe maxim 8 numere, fie limitează potențialul câștig la o anumită sumă (ce deja poate fi atins cu 8 numere la o miză de 1 RON).

Cum să îți creezi propriul sistem de joc

Problema schemelor de mai sus este că, teoretic, nu îți pot mări șansele de câștig. O extragere nu este influențată de cele anterioare, deoarece fiecare dintre acestea oferă numerele în mod aleatoriu. Astfel, orice scheme și sisteme am căuta, ele oferă aceeași șansă de câștig precum numere alese la întâmplare sau folosind generatorul nostru de numere. Tocmai din acest fapt, mulți jucători caută să-și aleagă numerele în funcție de ceva ce îi definește, precum zodia, anul nașterii sau altceva. Există o multitudine de articole despre numerelogie, însă vreau aici să înveți o modalitate prin care îți poți crea un sistem de numere în funcție de propriul tău nume.

Mai exact, vei alege numere în funcție de literele din numele tău, conform tabelului următor:

Spre exemplu, numele “Andrei” corespunde cu următoarele cifre: 1 5 4 9 5 9. Cum indiferent de nume vei avea numere mai mici de 10, iar extragerile Loto Grecia Kino au loc cu numere între 1 și 80, ele trebuie combinate. Continuând exemplul, putem combina cifrele astfel:

15
49
59

Dacă vrem mai multe cifre, generăm numere folosind numele complet (nume + prenume). În cazul în care un număr ieșit este mai mare de 80, îl putem scoate din schemă.