Cum se joacă – Pariuri simple sau sistem la Loto Grecia Kino 20/80

Loto Grecia Kino oferă posibilitatea jucătorilor de a alege numere între 1 și 80, fiind extrase 20 dintre acestea în mod aleator la fiecare 5 minute. Așa cum probabil bănuiești, cu cât vei ghici mai multe numere, cu atât vei primi mai mulți bani. Astfel, există două posibilități de a juca: simplu sau prin sistem. În continuare vei vedea cum poți juca fiecare variantă și care sunt avantajele și dezavantajele acestora.

bonusuri pariuri loto

Cum să joci prin pariu simplu

Cel mai simplu este să pariezi pe unul sau mai multe numere, cota crescând proporțional. Astfel, dacă dorești să pariezi pe un singur număr, cota poate fi 3.83, ceea ce înseamnă că la o miză de 10 vei, vei primi înapoi 38 lei dacă numărul ales de tine va fi extras. Iată cum crește cota în funcție de câte numere vei alege (cotele diferă în funcție de agenții):

  • 1 număr – 3.83
  • 2 numere – 15.53
  • 3 numere – 70.3
  • 4 numere – 296
  • 5 numere – 1400
  • 6 numere – 6700
  • 7 numere – 26000
  • 8 numere – 125000

Consultă și tabelul de probabilități pentru a vedea care sunt șansele să nimerești între 1 și 8 numere extrase.

Două lucruri sunt foarte importante de notat:

  1. Casele de pariuri de obicei limitează câștigurile, iar spre exemplu cu o miză de 1 leu poți câștiga la 8 numere maxim 50.000 RON, ceea ce înseamnă că este mai convenabil să joci maxim 7 numere.
  2. Pentru a câștiga trebuie să nimerești toate numerele. Astfel, nu există câștiguri parțiale (nu vei primi nimic dacă mergi pe 5 numere, dar doar 4 sunt extrase).

Mai jos poți vedea un exemplu cu un pariu de 1 RON pe 4 numere la cota 296. Dacă vor fi extrase numerele alese de mine (18, 35, 36 și 48) la extragerea de la ora 14:00, voi primi înapoi 296 RON.

netbet loto grecia kino

Avantajul acestui pariu simplu este că, după cum deja ți-ai dat seama, este foarte simplu de jucat. Alegi numerele care le vrei, iar dacă ele au fost extrase, câștigi. Cu cât alegi mai multe numere, cu atât poți câștiga mai mulți bani. Dezavantajul este că nu poți paria pe combinații și nu poți câștiga parțial, dacă nimerești doar câteva din numerele selectate. Tocmai din această cauză există o alternativă preferată de fanii loto: pariul prin sistem.

Cum să joci prin sistem

Dacă optezi să joci prin sisteme, poți câștiga dacă indici corect doar o parte din numerele selectate, dacă ai impus o condiție de câștig (spre exemplu să nimerești doar 2 din cele 4 numere selectate).

Continuând exemplul nostru cu 4 numere, haideți să vedem cum ar arăta un sistem de tip 2/4, ceea ce înseamnă că putem câștiga și dacă nimerim 2 din cele 4 numere. Miza a rămas cea de 1 RON:

Astfel, dacă nimeresc doar 2 numere voi primi 1.41 RON, dacă nimeresc 3 voi primi 10.63 RON, iar dacă le nimeresc pe toate 4 voi primi 60.94 RON. Câștigul maxim este mult mai mic față de un pariu simplu, deoarece scade riscul de a îmi pierde toți banii pe care îi pariez.

Un sistem de tip 3/4 ar putea aduce următoare câștiguri:

Astfel, potențialul de a câștiga mai mult crește, deoarece în cazul în care nimeresc doar 2 numere nu voi primi nimic înapoi.

Avantajul pariurilor prin sistem la loto este că poți câștiga mai ușor, deoarece riscul este mai mic, însă dezvantajul evident este că vom avea un câștig maxim mult mai mic decât dacă optăm pe un pariu simplu.